Wij bloggen ons nieuws!

Valentijnsdag & Diy pakketten

Het is bijna Valentijnsdag! Ben jij nog op zoek naar een lief cadeautje? Laat dan een gepersonaliseerde HappyDoll maken. Zo kan je op een unieke manier iemand laten weten dat je aan die persoon denkt. Het is niet zomaar een cadeau, maar een talisman van liefde en positiviteit. Geef een blijvende herinnering, een kunstwerk dat de diepte van emoties en de wens voor welzijn vertegenwoordigt. Laat dit gelukspoppetje een symbool zijn van de kostbare momenten die Valentijnsdag zo bijzonder maken. Verras je geliefde met dit betoverende gebaar en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Lees meer »

September 2023

Zoals jullie gewend van ons zijn versturen wij alleen onze nieuwsbrieven wanneer er ECHT wat te vertellen valt. Wij hebben NIEUWS! Vanaf september staan wij weer veel op markten en braderieën. En wij staan niet alleen! Onlangs hebben wij een leuke samenwerking met DogsAreTheNewKids. Onze producten zijn totaal verschillend maar wel super leuk om te combineren en om cadeau te geven aan een echte dogmom (or dad). Kom ook 16 september naar het centrum van Baarn en geniet van alle leuke kramen en kom vooral kijken bij ons! Wij verwelkomen jullie graag!

Lees meer »

Nieuwe start!

Het nieuwe jaar is van start! Wij beginnen met nieuwe plannen en ideeën. Ook de website wilde we in een nieuw jasje steken. En daarbij hoort ook dat we de inhoud van de website onder de loep nemen. Wat is er veranderd? Omdat de bestelling voornamelijk per mail of whats app geplaatst worden hebben wij besloten om niet meer bij ons keurmerk voor de website aangesloten te blijven. Dit was niet rendabel. We zijn 3 jaar lid geweest en hebben bewezen een betrouwbare site zijn met betaalbare en unieke producten.

Lees meer »

Mei 2022

Bijna is het zover, vaderdag! De dag om je vader, opa, stief/bonuspapa. in het zonnetje te zetten. Vind jij het ook altijd lastig wat je je vader, opa, stief/bonuspapa cadeau moet geven? Deze unieke HappyDolls zijn kleine cadeautjes met een grote betekenis. Geef ons de haarkleur, snor, baard, bril, favo kleur, hobby en of andere details door en wij maken een gepersonaliseerd gelukspoppetje voor hem, onze HappyDoll! 

Lees meer »

April 2022

Bijna is het zover, Moederdag! De dag om je moeder, oma, stief/bonusmoeder. in het zonnetje te zetten. Vind jij het ook altijd weer een uitdaging een bijzonder cadeautje te vinden? Het hoeft geen groot cadeau te zijn, het zit hem in de kleine dingen. Een HappyDoll is een uniek persoonlijk cadeau met een grote betekenis. Bestel nog voor zondag je persoonlijke HappyDoll en ontvang 10% korting. Gebruik bij bestelling, per mail of via de website de code MOEDERDAG en geef zondag 8 mei een onvergetelijk cadeau!

Lees meer »

Maart 2022

Het doel van deze webshop is om de kleine ondernemers een zetje in de rug te geven. Alles wat je in deze webshop kunt kopen komt uit een klein bedrijf. Hoe leuk is het om kleine ondernemers te steunen, in plaats van de grote giganten?

Lees meer »

Februari 2022

Vanaf vrijdag 24 december 2021 ging mijn zwangerschapsverlof officieel in. Lang naar uitgekeken, voornemens gedaan en leuke plannen gemaakt om optimaal te genieten van de laatste zwangerschap. Zoals zovele werd er roet in het eten gegooid door Corona en bleek mijn verlof toch anders. Vlak voor mijn bevalling was het  nog even spannend omdat Corona in ons gezin kwam... Gelukkig was alles voor de bevalling (gepland keizersnee) voorbij. Donderdag 17 februari is onze zoon Dante geboren en is, voor nu, een echte Happy tevreden baby. 

Lees meer »

Nieuws Januari 2022

Het nieuwe jaar is begonnen en bij een nieuw jaar horen ook nieuwe plannen. Hierbij delen we een deel van onze plannen en ideeën van deze maand. 

Lees meer »

Vaderdag & juf/meester cadeau

Het is bijna zover! Zondag 20 juni is het vaderdag. Ben jij nog op zoek naar een uniek cadeau? Laat nu je eigen gepersonaliseerde HappyDoll maken en verras je vader met een klein cadeau met grote betekenis. Met de code PAPA bestel je zonder verzendkosten! Ook voor de gepersonaliseerde HappyDolls. Wees snel want het is al snel! 

Lees meer »

Pasen

Zondag 4 en maandag 5 april is het zover, Pasen! Normaliter wordt dit vaak gevierd met familie of vrienden. Samen gezellig aan de brunchtafel en de kids die chocolade eieren zoeken. Helaas gaat het ook dit jaar anders maar wij maken graag Iedereen Happy!Wij houden van verrassingen, gezelligheid en toveren graag een lach op jullie gezicht! En omdat iedereen nu wel wat geluk kan gebruiken hebben wij een actie bedacht. Op Eerste en Tweede Paasdag plaatsen wij op onze social media een echt Happy-Easter-Doll, raad jij hoeveel stippen deze HappyDolls hebben? Dan krijg jij de HappyDoll toegestuurd! Kijk snel op onze instagrampagina voor de voorwaarden. 

Lees meer »

At Home Market

Save the date! In deze gekke en saaie tijd kun je nu toch rondstruinen op een markt.  Iedereen mist nu de gezelligheid van het dagelijkse leven. Zeker het winkelen en rondstruinen op een braderie of markt. Op zoek naar dat ene speciale cadeautje.Vrijdag 5 t/m zondag 7 maart kun je via At home market | De online markt (at-home-market.nl) op zoek naar dat ene leuke, speciale en toffe cadeau. Diversiteit aan ondernemers die hun producten aanbieden via deze markt. Een virtuele markt, hoe leuk is dat?

Lees meer »

IedereenHappy aanbevolen op Bigsellers!

Leuk nieuws! Onze gelukspoppetjes worden genoemd in het artikel: " VOOR ELK MOMENT EEN LEUK CADEAUTJE ONDER 10 EURO" https://bigsellers.nl/cadeaus/voor-elk-feest-een-leuk-cadeautje-onder-10-euro/op het trendy cadeaublog BigSellers.

Lees meer »

Happy groet,

 

Hippeshops

Wij starten het jaar met een cadeautje, wat wil je nog meer?! Kijk nu op onze Instagram pagina voor onze super leuke Nieuwjaarsactie met Hippeshops.nl!

Kijk goed wat je moet doen om ons verrassingspakketje te kunnen winnen en wie weet ontvang jij binnenkort jouw eigen geluksbrenger voor 2021!

 

Happy groet,

 

Labstores

Helaas hebben wij wegens de corona maatregelen en de totale lockdown er voor moeten kiezen om onze HappyDolls uit de labstores te halen. Wij hebben ontzettende leuke contacten mogen leggen naar aanleiding van onze producten in de store. Voor nu richten wij ons op andere leuke dingen. Hopelijk mogen we jullie daar snel wat meer over vertellen zodra de lockdown voorbij is.

Keep you post it!

 

Happy groet,

Kerst

Ben jij op nog op zoek naar een uniek Kerstcadeautje? Van7 t/m 13 december 2020 kun je rondstruinen op www.kerstmarkt-digitaal.nl. Hier staan kleine en grote ondernemers van heel Nederland en België met hun digitale kraam zodat jij jouw unieke kerstcadeau hier kan vinden. Wij doen ook hier aan mee! Kijk voor onze Kerst HappyDolls (gelukspoppetjes)op IedereenHappy / Utrecht | Digitale kerstmarkt (kerstmarkt-digitaal.nl). 

Happy groet,

 

Hippeshops

 

Vanaf nu kunnen jullie ons ook vinden bij hippeshops.nl. Een super leuke site met allemaal te gekke webshops, de hipste webshops van Nederland en Belgie!

Ook bij hippeshops kan je je aanmelden voor hun nieuwsbrief.

 

Be Happy, Make Happy

Oude en nieuwe tijden....

 

Helaas is de maand December de laatste maand dat onze HappyDolls in de Labstore te vinden zijn. In de Buitenwinkel te Baarn kan je onze producten nog wel vinden, hier liggen onze leuke kinder sunnycords en kinderkettingen

 

Maar! Wij doen mee aan de kerstmarkt-digitaal versie van 7 - 13 december 2020. Save the date en ga online shoppen van

7 - 13 december voor leuke kerstcadeautjes. 

 

Blijf ons in de gaten houden voor meer leuk nieuws en acties en volg ons op Instagram en/of Facebook of mail ons wanneer u vragen heeft. Wij beantwoorden uw vragen graag!

 

Via Social Media en onze nieuwsbrief kan je regelmatig meedoen aan leuke acties! Volg ons! En schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij 1 x per maand versturen. 

 

Happy groet,

Valerie & Aimée

 

PS: Wil jij op de hoogte blijven van ons Happy nieuws, nieuwe producten en/of workshops?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.