• Handmade
  • Gepersonaliseerd
  • Gratis verrassings HappyDoll v.a. € 35,-
  • Be Happy, Make Happy

Wij bloggen ons nieuws!

Happy groet,

 

Hippeshops

Wij starten het jaar met een cadeautje, wat wil je nog meer?! Kijk nu op onze Instagram pagina voor onze super leuke Nieuwjaarsactie met Hippeshops.nl!

Kijk goed wat je moet doen om ons verrassingspakketje te kunnen winnen en wie weet ontvang jij binnenkort jouw eigen geluksbrenger voor 2021!

 

Happy groet,

 

Labstores

Helaas hebben wij wegens de corona maatregelen en de totale lockdown er voor moeten kiezen om onze HappyDolls uit de labstores te halen. Wij hebben ontzettende leuke contacten mogen leggen naar aanleiding van onze producten in de store. Voor nu richten wij ons op andere leuke dingen. Hopelijk mogen we jullie daar snel wat meer over vertellen zodra de lockdown voorbij is.

Keep you post it!

 

Happy groet,

Kerst

Ben jij op nog op zoek naar een uniek Kerstcadeautje? Van7 t/m 13 december 2020 kun je rondstruinen op www.kerstmarkt-digitaal.nl. Hier staan kleine en grote ondernemers van heel Nederland en België met hun digitale kraam zodat jij jouw unieke kerstcadeau hier kan vinden. Wij doen ook hier aan mee! Kijk voor onze Kerst HappyDolls (gelukspoppetjes)op IedereenHappy / Utrecht | Digitale kerstmarkt (kerstmarkt-digitaal.nl). 

Happy groet,

 

Hippeshops

 

Vanaf nu kunnen jullie ons ook vinden bij hippeshops.nl. Een super leuke site met allemaal te gekke webshops, de hipste webshops van Nederland en Belgie!

Ook bij hippeshops kan je je aanmelden voor hun nieuwsbrief.

 

Be Happy, Make Happy

Oude en nieuwe tijden....

 

Helaas is de maand December de laatste maand dat onze HappyDolls in de Labstore te vinden zijn. In de Buitenwinkel te Baarn kan je onze producten nog wel vinden, hier liggen onze leuke kinder sunnycords en kinderkettingen

 

Maar! Wij doen mee aan de kerstmarkt-digitaal versie van 7 - 13 december 2020. Save the date en ga online shoppen van

7 - 13 december voor leuke kerstcadeautjes. 

 

Blijf ons in de gaten houden voor meer leuk nieuws en acties en volg ons op Instagram en/of Facebook of mail ons wanneer u vragen heeft. Wij beantwoorden uw vragen graag!

 

Via Social Media en onze nieuwsbrief kan je regelmatig meedoen aan leuke acties! Volg ons! En schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij 1 x per maand versturen. 

 

Happy groet,

Valerie & Aimée

 

PS: Wil jij op de hoogte blijven van ons Happy nieuws, nieuwe producten en/of workshops?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.