Pasen

Gepubliceerd op 1 april 2021 om 18:00

Pasen

Zondag 4 en maandag 5 april is het zover, Pasen! Normaliter wordt dit vaak gevierd met familie of vrienden. Samen gezellig aan de brunchtafel en de kids die chocolade eieren zoeken. Helaas gaat het ook dit jaar anders maar wij maken graag Iedereen Happy!
Wij houden van verrassingen, gezelligheid en toveren graag een lach op jullie gezicht! En omdat iedereen nu wel wat geluk kan gebruiken hebben wij een actie bedacht. Op Eerste en Tweede Paasdag plaatsen wij op onze social media een echt Happy-Easter-Doll, raad jij hoeveel stippen deze HappyDolls hebben? Dan krijg jij de HappyDoll toegestuurd! Kijk snel op onze instagrampagina voor de voorwaarden. 

Heel veel succes!

 

Panti Asuhan

De stichting Panti Asuhan richt zich op het helpen van (wees)kinderen in kindertehuizen in Indonesie. IedereenHappy draagt deze stichting een warm hart toe. Bestel jij bij ons een Duo Doll? Dan doneren wij €0,50 van de opbrengst per verkocht setje aan dit goede doel. Zo hebben wij de afgelopen 2 jaar al een mooie bijdrage geleverd aan wat meer happiness! 

 

Happy groet,
Team IedereenHappy

 

Be Happy, Make Happy


Reactie plaatsen

Reacties

Roland K
een jaar geleden

Aimée Helemaal vergeten om je te bedanken voor je donaties , groet Roland