Events!

Gepubliceerd op 28 februari 2023 om 20:55

11 Maart

Ook dit jaar zitten we niet stil!

Zaterdag 11 maart organiseert Optisport Soest een ladies night. De avond begint met inloop om 19.00 uur met een drankje bij de stands. Daarna kunnen de dames nog vrijzwemmen en gebruik maken van de sauna. Je krijgt ook een goodiebag mee naar huis van alle ondernemers van deze avond! 

 

15 Maart

kijk jij ook zo uit naar een avond met je vriendinnen? En dan vooral met Ladies night in de bios? Regel dan snel je ticket en kom gezellig 15 maart naar Ladies night in Pathé Amersfoort! Wij staan er deze avond ook en hebben weer onwijs leuke HappyDolls mee. Niet alleen onze HappyDolls gaan mee maar ook onze Happy elastiekjes voor de haren van je kleine meid of nichtje gaan mee. Zoek je iets voor een geboorte maar vind je niks echt speciaal genoeg? Kom bij ons kijken naar onze schouderslabben met bijpassende HappyDoll. Zo heb je iets waar de kersverse moeder wat aan heeft maar ook een prachtig aandenken en jou cadeau wordt nooit vergeten!

Maak je klaar voor een gezellige avond! 

✔ Filmavond voor jou en je vriendinnen
✔ Gezellige quiz in de zaal
✔ Maak kans op leuke prijzen
✔ Inclusief een hapje, drankje en goodiebag


Na een drukke dag is het altijd fijn om even met vriendinnen te ontspannen bij de Ladies Night. Met een hapje en drankje, een gezellige quiz én een fijne goodiebag. De Ladies Night staat garant voor een gezellig avondje uit waarbij je sowieso een feel-good film gaat zien. Heb jij zin in een avondje uit en fun met vriendinnen? Dan zien wij je graag de volgende Ladies Night!

 

Happy groet,

Team Iedereenhappy


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.