Nieuws Januari 2022

Gepubliceerd op 31 januari 2022 om 13:51

Nieuw Jaar, Nieuwe plannen!

Het nieuwe jaar is begonnen en bij een nieuw jaar horen ook nieuwe plannen. Hierbij delen we een deel van onze plannen en ideeën van deze maand. 

Zoals sommige van jullie weten ben ik momenteel 37 weken zwanger en is het geven van workshops helaas niet altijd meer haalbaar. Zeker geen meerdere meer op 1 dag. Maar! waar een wil is is een weg. 

Nadat ik een last minute aanvraag kreeg voor een kinderfeestje en het helaas niet lukte om deze workshop te geven ontstond het idee. Er was nog een strenge lockdown dus om snel iets leuks te regelen was wat lastig en wij willen graag helpen! Hoe konden we dat doen? We hebben leuke DIY pakketjes gemaakt met een beschrijving erbij en zo kon het kinderfeestje toch nog doorgaan. Wat een feest! 

Wil jij ook DIY pakketjes ontvangen voor een kinderfeestje of gewoon knutselen met vriendinnen? Neem dan contact met ons op of kijk op deze workshop pagina. 

 

Ninjago

Welke stoere meid of jongen is nou geen fan van de Ninjago's?! Dit vond ik leuk voor aan de tas van mijn zoontje. Ook mijn neefje wilde er wel één. Zo gezegd, zo gedaan. Eenmaal online bleek het goed idee en juist omdat deze kleine Ninja's helemaal in eigen gewenste kleur gemaakt kan worden. Zo kan iedereen zijn eigen droom Ninjago aan zijn tas, sleutelbos of gewoon ergens hangen. Hoe leuk?! Omdat dit in goede aarde werd ontvangen door jullie zijn ze nu in onze webshop te verkrijgen.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.