Nieuwe start!

Gepubliceerd op 31 januari 2023 om 23:33

Het nieuwe jaar is van start! Wij beginnen met nieuwe plannen en ideeën. Ook de website wilde we in een nieuw jasje steken. En daarbij hoort ook dat we de inhoud van de website onder de loep nemen. Wat is er veranderd? Omdat de bestelling voornamelijk per mail of whats app geplaatst worden hebben wij besloten om niet meer bij ons keurmerk voor de website aangesloten te blijven. Dit was niet rendabel. We zijn 3 jaar lid geweest en hebben bewezen een betrouwbare site zijn met betaalbare en unieke producten.

Ook de workshops hebben wij stopgezet. Dit betekend niet dat we het helemaal niet meer doen maar hierdoor wordt de website overzichtelijker en hebben wij meer tijd voor Iedereenhappytogo. Met Iedereenhappytogo komen we bij jou thuis zodat je vanuit je luie stoel kan shoppen. En je bent tot niks verplicht! Hoe leuk is dat?! 

Helaas betekend dit ook dat er niet meer via de site betalingen gedaan kunnen worden. Maar heb jij een toffe HappyDoll gezien kun je ons mailen en na het versturen van een betaalverzoek sturen wij jouw HappyDoll op. 

 

Nieuw: Wij stromen over van creatieve ideeën en houden ervan iets nieuws te proberen. Dus via instagram @Fashionfoahappydog zijn nu ook super leuke honden bandana's te bestellen. Of woon je in de buurt en heb je leuke stof maar ben je zelf niet zo handig met de naaimachine? Dan maken wij deze voor jou in opdracht. 

 

Wat veranderd er niet? Onze selling points, onze producten blijven handmade, gepersonaliseerd, ontvang je nog steeds bij een bestelling van € 35,- of meer een gratis HappyDoll en blijven onze producten staan voor "Be Happy, Make Happy".

Ook onze service veranderd niet! Wij denken nog steeds graag met je mee, behouden een korte levertijd en maken wij de HappyDolls nog steeds met veel liefde.

Kortom; We blijven graag voor jullie aan de slag gaan en houden jullie graag op de hoogte van onze nieuwtjes. 

Happy Groet,

Team Iedereenhappy

 

Samenwerken

Misschien is het jullie al wel eens opgevallen, graag werken wij samen met jou! Samen heb je meer bereik en originaliteit. Wij zijn altijd op zoek naar leuke originele samenwerkingen. Heb jij een leuk product waar bij een unieke toevoeging aan zijn? Dan horen we je graag! Heb jij bijvoorbeeld een heerlijke bubbel of wijn, wij maken graag een bijpassende HappyDoll. Zo heb je direct een fles die je cadeau kan geven zonder verpakking.

Of heb jij een kennis of familielid in een seniorencentrum? Wij komen graag een workshop geven. Leuk een activiteit en plezier wat de dag van deze senioren helemaal Happy maakt! Ook IedereenHappytogo komt graag langs in het centrum als een soort marktkraam.

Ben jij geïnspireerd of heb jij een idee gekregen? Mail ons of neem telefonisch contact met ons op. Heb je een directe vraag? Wees welkom via onze live chat.

Wij kijken er naar uit van je te horen!

 

Happy Groet,

Team Iedereenhappy

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.