Maart 2022

Gepubliceerd op 4 april 2022 om 11:09

CBeezzz

Het doel van deze webshop is om de kleine ondernemers een zetje in de rug te geven. Alles wat je in deze webshop kunt kopen komt uit een klein bedrijf. Hoe leuk is het om kleine ondernemers te steunen, in plaats van de grote giganten?

Bovendien is een groot gedeelte van de producten uit deze webshop ambachtelijk te noemen. Handmade is natuurlijk helemaal hip!

De producten die niet handmade zijn, komen uit een klein bedrijf, waar de passie voor de producten enorm is. Hierdoor ben je verzekerd van kwalitatief goede producten, waar veel zorg en aandacht aan wordt geschonken.

Alle ondernemers kunnen voor een zeer klein bedrag adverteren en verkopen op deze website. Doordat je in onze webshop koopt, steun je niet alleen de ondernemer van wie je het product afneemt, maar je steunt alle ondernemers die deelnemen aan deze webshop.

Wij kunnen blijven verbeteren, dankzij jouw aankoop!

Ben jij ondernemer en ben je nieuwsgierig geworden na dit bericht? Neem dan een kijkje op de pagina van CBeezzz.

THE BIG SUPPORT

Stay Tuned!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze ideeën, projecten en nieuwtjes. Afgelopen 2 jaar hebben wij niet stilgezeten. Ons creatief brein draait 24/7 en op volle toeren. Nu we eindelijk weer (zo goed als) alles mogen kunnen we eindelijk aan de slag en onze super leuke ideeën wat meer vorm gaan geven en aan de slag!

We kunnen er nog niet veel over zeggen maar er lopen heel wat gave dingen! Momenteel kun je onze HappyDolls ook verkrijgen bij Home | Medisch Pedicure Hooglanderveen. 

Wij houden ervan om zaken samen te doen. "samen sta je sterk" dat hebben we wel geleerd de afgelopen 2 jaar. Voor nu liggen er leuke aanvragen en contacten voor nieuwe samenwerkingen. Dus! Duim je mee? Wij hopen er snel wat meer over te kunnen vertellen!

 

Happy groet!

Team IedereenHappy


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.