Gepersonaliseerd gelukspoppetje, onze HappyDoll.

Speciaal voor jou, een gepersonaliseerde HappyDoll! Echt een persoonlijk en bijzondere cadeautje.  Van portret, beroep, teksten of kleuren maken wij jouw HappyDoll. 

Hieronder zie je een aantal van ons gepersonaliseerde opdrachten!

Voor een 60-jarig huwelijk mochten wij dit bruidspaar maken. Ook voor een  40-jarig jubileum bij de KLM kregen wij deze leuke opdracht. En voor andere bijzondere gebeurtenissen zoals een zwangerschap of geboorte mochten wij deze gepersonaliseerde HappyDoll's maken. Ook leuke sleutelhangers voor een kinderfeestje. In plaats van een zakje snoep bij vertrek kregen de kinderen deze leuke gepersonaliseerde Happy sleutelhangers. Een bedankje voor de verpleging na een langdurig verblijf in het ziekenhuis.

Maar ook leuke gepersonaliseerde haarelastiekjes kun je bij ons laten maken! Zo is je simpele knot of staart een echte eye-catcher!

 

Wil jij graag onze Happydolls (gelukspoppetjes) of 1 van onze andere Happy products van dichtbij zien? Dat kan! Wij komen graag naar je toe. Kijk op onze pagina www.IedereenHappytogo.jouwweb.nl. Wil je zelf een uniek exemplaar maken mail of contact ons voor de mogelijkheden. 

Voor dit leuke persoonlijke cadeau kun je ons je wensen mailen. Na het ontvangen van je mail nemen wij eerst contact met je op. Je kan ook je vraag stellen via de live chat. 

Wat voor een leuke opdracht heb jij voor ons?

Happy groet,

Team IedereenHappy